Oud ijzer inleveren Aadorp

DE BESTE DAGPRIJZEN | OPHAALSERVICE | GRATIS CONTAINERSERVICE VOOR BEDRIJVEN

Oud ijzer inleveren Aadorp? U krijgt de beste dagprijs voor uw oud ijzer of oude metalen

Oud ijzer inleveren Aadorp doet u bij Michiel Rast Metaalrecycling in Vriezenveen. De markt voor recycling van oud ijzer, metalen en andere materialen is gebaseerd op dagprijzen. Bij diverse materialen wijzigt de marktprijs zich zelfs meerdere keren per dag. Bovendien zijn ook de kwaliteit, hoeveelheid en wijze van aanbieden van invloed op de waarde. Vraag en aanbod bepalen de prijs die wij ontvangen voor onze leveringen en vanzelfsprekend dus ook voor de prijs die we u kunnen bieden.

Dat betekent dat we online geen een-op-een overzicht kunnen geven van de waardes van de diverse metalen. Zouden we dat wel doen, dan zouden we een veiligheidsmarge moeten aanhouden in die prijsberekening, die ten koste van uw opbrengst gaat en dat willen we niet. Wij streven ernaar om maximaal transparant naar onze klanten te zijn. Wij adviseren u om telefonisch of per e-mail onze dagprijs op te vragen, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Oud ijzer inleveren?

Ook oud ijzer inleveren bij ons in Vriezenveen? Kom langs op onze locatie in Vriezenveen. Bovendien kunt u met uw bedrijf gebruik maken van onze gratis ophaalservice.

oud ijzer inleveren Almelo

ONZE DAGPRIJZEN

De dagprijzen voor oud ijzer en metalen proberen wij zoveel mogelijk bij te houden. Staat er een voor uw gevoel oudere dagprijs vermeld. Neem dan a.u.b. contact met ons op voor de meest recente dagprijs via telefoon, e-mail of via onze 5- sterren ★★★★★ OUD IJZER APP.

OOK DE BESTE DAGPRIJS VOOR UW OUD IJZER EN METALEN?

Neem dan nu contact op met Michiel Rast | 06 – 34 65 44 77