Containerservice

DE BESTE DAGPRIJZEN | OPHAALSERVICE | GRATIS CONTAINERSERVICE VOOR BEDRIJVEN

Regelmatig veel afval? Wij plaatsen een gratis container voor oud ijzer bij u!

Heeft u regelmatig metaalafval dan kan het interessant zijn om een gratis container voor oud ijzer te plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van oud ijzer containers. Van kleine werkplaats containers of accubakken tot grote 40 kuubs containers. In overleg wordt bekeken welke oud ijzer container het beste bij uw wensen past. De kosten voor het plaatsen van een oud ijzer container, inclusief het transport, zijn voor onze rekening. Daar hoeft u het dus niet om te laten.

Gratis container

Dit is met name interessant voor bedrijven die regelmatig, nieuw, ferro of non-ferro houdend afval produceren. Voor grotere aantallen en ‘mooie handel’ kunnen wij betere prijzen bieden. Wij hebben de beschikking over eigen vervoer en containers en kunnen dus een gratis container of meerdere gratis containers plaatsen en bij u op laten halen. Voor grote partijen beschikken wij over een vrachtwagen met haakarm containersysteem. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en voor uw een oplossing op maat aan te bieden tegen onze scherpe tarieven.

Bekijk de materialen die wij innemen of de laatste dagprijs voor oud ijzer en metalen.

Michiel rast metaalrecycling

Wij beschikken over een groot aantal oud ijzer containers variërend in grootte van:

Heeft u regelmatig metaalafval dan kan het interessant zijn om een oud ijzer container te plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van oud ijzer containers. Van kleine werkplaats containers of accubakken tot grote 40 kuubs containers. In overleg wordt bekeken welke oud ijzer container het beste bij uw wensen past. De kosten voor het plaatsen van een oud ijzer container, inclusief het transport, zijn voor onze rekening. Daar hoeft u het dus niet om te laten.

Neem contact met ons op.

Container ( 1 ) KUUB

Michiel rast metaalrecycling

Container ( 15 ) KUUB

Michiel rast metaalrecycling

Container ( 25 ) KUUB

Michiel rast metaalrecycling

Container ( 40 ) KUUB

Michiel rast metaalrecycling

OOK EEN GRATIS OUD IJZER CONTAINER BIJ UW BEDRIJF?

Neem dan nu contact op met Michiel Rast | 06 – 34 65 44 77